Panevėžio miesto įmonė UAB „Epigone“ spalio 26 dieną prekybos ir pramogų centre „Babilonas“ atidarė viena didžiausių Panevėžio regione suvenyrų bei lietuviškos atributikos parduotuvę „City Souvenirs.lt“. Naujoji parduotuvė duris atvėrė šalia prekybos centro „Norfa“, o iki lapkričio 3 dienos bus taikoma 20 procentų nuolaida visoms prekėms!
Plečai veiklą
„City Souvenirs.lt“ parduotuvės įkūrėjas Ernestas Paulauskas teigia, kad atėjo laikas pokyčiams.
„Suvenyrų versle esame daugiau nei 20 metų ir pastebėjome, kad didmenine prekyba bei elektronine parduotuve (www.citysouvenirs.lt) neapsiribosime. Atsižvelgdami į vis augantį gyventojų poreikį įsigyti lietuviškos atributikos ne tik elektroninėje erdvėje, bet ir gyvai, nusprendėme atidaryti savo suvenyrų parduotuvę. Turime itin platų lietuviškos atributikos bei suvenyrų asortimentą, kuris apima tiek vasaros, tiek žiemos sezonų kolekcijas. Būtent ilgametė patirtis bei itin platus prekių asortimentas davė mums stimulo atverti pirmąją patentuoto prekinio ženklo „City Souvenirs.lt“ parduotuvę prekybos ir pramogų centre „Babilonas“, – teigė E. Paulauskas.
Prekių įvairovė
Parduotuvė „City Souvenirs.lt“ nustebins klientus dideliu ir spalvingu prekių asortimentu.
„Miestiečiai bei miesto svečiai užsukę į mūsų firminę parduotuvę galės rasti itin platų suvenyrų asortimentą, pradedant smulkiais suvenyrais tokiais kaip: raktų pakabukai ar magnetai ir baigiant kepurėmis, marškinėliais bei kitomis aprangos detalėmis. Klientus nustebinsime ypač spalvinga lietuviška atributika, kuri padės reprezentuoti Lietuvą kelionių metu. Be to, tai gali būti originali dovana įvairių švenčių proga.
Taip pat, labai džiaugiamės, kad mūsų parduotuvėje bus galima įsigyti Panevėžio krepšinio klubo „Lietkabelis“ atributikos. Tai bus pirmoji vieta Panevėžio mieste, kurioje miestiečiai bei miesto svečiai galės įsigyti šio krepšinio klubo atributikos ne rungtynių metu.
Beje, parduotuvėje bus galima rasti ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės fanų, brolių Macių, firminės krepšinio atributikos „BRALIUKAI“. Tad bandysime savo klientus nustebinti prekių spalvingumu bei išskirtiniu produkcijos dizainu“, – kalbėjo parduotuvės įkūrėjas E. Paulauskas.
Krepšinio klubo „Lietkabelis“ marketingo vadovas Lukas Grabauskas pasidžiaugė naujos suvenyrų parduotuvės atidarymu Panevėžio mieste.
„Ši žinia tikrai labai džiugina, nes „City Souvenirs.lt“ parduotuvėje panevėžiečiai galės įsigyti įvairios krepšinio atributikos su „Lietkabelio“ logotipu: džemperius, žaidybinius ir sirgaliaus marškinėlius, šalikus bei kepures. Manau, kad miesto gyventojai, pirkdami prekes su „Lietkabelio“ atributika, taip išreikš savo meilę gimtojo miesto krepšinio komandai“, – sakė L. Grabauskas.
Akį trauks išskirtinis parduotuvės interjeras
Parduotuvės „City Souvenirs.lt įkūrėjas E. Paulauskas teigė, kad didelį dėmesį skyrė interjero diazinui.
„Kaip ir kurdami naujus produktus, taip ir dabar, ypač didelį dėmesį skyrėme parduotuvės interjero dizainui. Norėjome sukurti jaukią, malonią bei išskirtinę aplinką parduotuvės klientams, tad nusprendėme pasirinkti „retro“ stilių, kuris derėtų su išskirtinai spalvingais suvenyrais. Norime, kad klientai mūsų parduotuvėje jaustųsi jaukiai, visai kaip namuose“, – teigė Ernestas.
Mylite savo šalį? Mėgstate daug keliauti ir reprezentuoti ją? O gal norite išsiskirti spalvomis iš kitų? Nedvejokite ir atvykite bei įvertinkite patys!

Citysouvenirs.lt parduotuvė PC"Babilonas"

Citysouvenirs.lt parduotuvė PC"Babilonas"